Photobooth fotohoesje groot | Mirror booth

0.52

Een echt herinnering

Ga jij tijdens je bruiloft en fotospiegel huren? Speciaal voor 10x 15 cm foto’s met rechtopstaande foto’s hebben we deze unieke kraft look mapjes ontwikkeld. Zo maak je van je fotoprint echt iets unieks.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de mapjes helemaal te  personaliseren of te bedrukken. Bij vragen hierover kan je ons altijd even bellen of mailen!

Specificaties:

  • Thank you for making our day picture perfect
  • Gemaakt van Kraftliner papier 270 grams
  • Buitenmaten mapje 18 x 13 cm
  • Geschikt voor groot formaat foto’s 10,2 x 15,2 cm
  • Een echt cadeautje voor je gasten

499 op voorraad

Beschrijving

Ben jij aan het kijken naar de huur van een fotospiegel of zogeheten mirror photo booth?
Helemaal tof, want dit soort photo booths zijn natuurlijk ongekend leuk op een bruiloft, feestje of beurs.
Uit de fotomachine komt als het goed is direct een echte foto afdruk rollen, het is veelal een herinnering die mensen koesteren.

Om de foto netjes te bewaren en je gasten ook een nog leuker aandenken meet te geven hebben we een te gek fotohoesje ontwikkeld.
Het foto envelopje is gemaakt van Kraftliner, met daarop een leuke test “Thanks you for making our day picture perfect”.

Het hoesje is bedoeld voor foto’s met een afmeting van 10x 15cm met daarop rechtopstaande foto’s. Dit formaat wordt doorgaans bij alle leveranciers gebruikt.
Komt er bij jullie echter een fotostrip van 5 x 15cm uit de fotomachine rollen, dan kan je op de overzichtpagina de fotostrip mapjes bekijken.

In de onderstaande video laat ik je precies de toegevoegde waarde van onze fotohoesjes zien.

Wat is er nog meer mogelijk met deze fotospiegel mapjes?

Ga je een fotospiegel huren op jouw trouwfeest en ben jij helemaal gek van gepersonaliseerde accessoires? Dan heb ik goed nieuws voor je, want onze fotomapjes zijn namelijk helemaal in stijl te bedrukken.
Samen met onze vormgeefster maken we het mooist denkbare ontwerp voor jullie fotohoesje op. Stel je toch eens voor dat alle gasten hun fotospiegel fotomoment in een fotomapje stoppen met daarop jullie unieke branding? Zo maak je toch werkelijk een ongekende indruk op iedereen. Meer informatie over gepersonaliseerde mapjes kan je hier vinden.

Voor bedrijven is het personaliseren van deze fotomapjes ook super interessant. Door middel van een fotomapje kan je als bedrijf eenvoudig een stukje reclame toevoegen aan de fotobeleving zonder dat mensen dat vervelend vinden. Wedden dat ze zo’n mapje rondom de foto juist heel handig vinden ter bescherming van hun foto?

Hoeveel fotomapjes worden er op een feest doorgaans gebruikt?

Veel mensen vragen zich af hoeveel fotomapjes ze het beste kunnen bestellen. Uiteindelijk wil je niet met honderden mapjes blijven zitten.
Wat wij altijd adviseren is te kijken naar de hoeveelheid stelletjes op jullie feest.
Stelletjes nemen vaak 1 gezamenlijke fotostrip en 1 foto bewaarmapje mee naar huis. Dat is lekker efficiënt en fijn voor de kosten:)

Verwacht je 150 gasten op je feest, waarvan het meeste bestaat uit verliefde koppels? Dan zijn veelal 80-100 mapjes al ruim voldoende voor de hele avond.

Extra informatie

Gewicht10 g