Aanbieding!

Photobooth bedankje | The party of the year

0.300.45

Een photobooth aandenken om niet snel te vergeten

Laat je gasten op je feest genieten van de photobooth en verras ze met dit leuke mapje voor de fotostrip.
Wedden dat ze dit ongekend leuk zullen vinden?

Je zal deze mapjes nog heel lang bij de mensen thuis op de schoorsteenmantel zien staan.

Aanbieding: er ligt in ons magazijn nog een batch met mapjes waarbij er op de achterkant een klein logo  (2 x 2 cm) van onze oude onderneming ‘hetfotohokje.nl’ staat. Deze mapjes gaan voor een gereduceerd tarief weg. Op = op

Specificaties:

  • The party of the year
  • Gemaakt van Kraftliner papier 270 grams
  • Buitenmaten mapje 17,2 x 6,4 cm
  • Geschikt voor fotostrookje met afmeting 5,1 x 15,2 cm
  • Een echt cadeautje voor je gasten
Wissen

Beschrijving

Ga jij binnenkort een feestje vieren dat echt het feest van het jaar moet gaan worden? Bijvoorbeeld een trouwfeest of een ongekend spetterend verjaardagsfeest?
Mocht je daarbij een fotobooth gaan huren, dan is dit fotomapje echt iets om even naar te kijken.

Deze fotomapjes van Kraftliner zijn ontwikkeld om de fotostrips beter te kunnen opbergen en daarmee natuurlijk om een leuke boodschap mee te geven aan je gasten.

Binnen de standaard collectie werken we met verschillende soorten opdrukken, waarvan ‘The party of the year’ er één van is.

Onze foto envelopjes zijn speciaal voor Polaroidbelevenis en Fotobelevenis ontwikkeld en daarmee in deze uitvoering uniek op de markt. Natuurlijk zijn ze wel voor ieder soort fotobooth te gebruiken, in de branche wordt er namelijk door de meeste fotomachine aanbieders met dezelfde formaten papier gewerkt.

In de onderstaande video laat ik je precies de toegevoegde waarde van onze fotohoesjes zien.

Wat is er nog meer mogelijk met deze fotobooth mapjes?

Ga je een fotobooth huren op jouw feest van het jaar en ben jij helemaal gek van gepersonaliseerde accessoires? Goed nieuws, want onze fotomapjes zijn namelijk helemaal in stijl te bedrukken.
Samen met onze vormgeefster maken we het mooist denkbare ontwerp voor jullie fotohoesje op. Stel je toch eens voor dat alle gasten na het bezoeken van het fotohokje hun fotostrip in een fotomapje stoppen met daarop jullie unieke branding? Zo maak je toch werkelijk een ongekende indruk op iedereen. Meer informatie over gepersonaliseerde mapjes kan je hier vinden.

Voor bedrijven is het personaliseren van deze fotomapjes ook super interessant. Door middel van een fotomapje kan je als bedrijf eenvoudig een stukje reclame toevoegen aan de fotobeleving zonder dat mensen dat vervelend vinden. Wedden dat ze zo’n mapje rondom de foto juist heel handig vinden ter bescherming van hun foto?

Hoeveel fotomapjes worden er op een feest doorgaans gebruikt?

Veel mensen vragen zich af hoeveel fotomapjes ze het beste kunnen bestellen. Uiteindelijk wil je niet met honderden mapjes blijven zitten.
Wat wij altijd adviseren is te kijken naar de hoeveelheid stelletjes op jullie feest.
Stelletjes nemen vaak 1 gezamenlijke fotostrip en 1 foto bewaarmapje mee naar huis. Dat is lekker efficiënt en fijn voor de kosten:)

Verwacht je 150 gasten op je feest, waarvan het meeste bestaat uit verliefde koppels? Dan zijn veelal 80-100 mapjes al ruim voldoende voor de hele avond.

Extra informatie

Gewicht.01 g

Andere suggesties…