Photobooth Fotostrip envelopje | En ze leefden nog lang en gelukkig

0.49

Geef je gasten een cadeautje mee naar huis!

Na een photobooth belevenis, krijgen jullie gasten natuurlijk een leuke foto print mee als aandenken.
Deze kraft-look foto mapjes maken van je fotostrip een instant cadeautje.

Zo maak je de belevenis helemaal persoonlijk. Natuurlijk zijn de mapjes ook door ons te personaliseren, kijk hiervoor bij het product ‘gepersonaliseerde fotomapjes‘.

Specificaties:

  • En ze leefden nog lang en gelukkig
  • Gemaakt van Kraftliner papier 270 grams
  • Buitenmaten mapje 17,2 x 6,4 cm
  • Geschikt voor fotostrookje met afmeting 5,1 x 15,2 cm
  • Een echt cadeautje voor je gasten

Beschrijving

Gaan jullie op korte termijn trouwen en denken jullie erover na om een photobooth te gaan huren?
Wij zullen natuurlijk de laatste zijn die je dit af zullen raden, want een fotomachine op je trouwfeest geeft gewoon ongekend leuk entertainment voor alle gasten.

Uit de meeste photobooths komt ook direct een fotostrip rollen met daarop veelal 4 te gekke foto’s. Voor het opbergen van deze unieke fotoherinnering hebben we een paar ongekend leuke foto envelopjes ontworpen. Natuurlijk toveren deze mapjes je fotostrip ook meteen om tot een soort van trouwbedankje.

Omdat bijna alle photobooth aanbieders met dezelfde papierformaten werken kan je deze foto envelopjes bij iedere fotostrip inzetten. Natuurlijk is het goed om vooraf even dubbel de afmeting te checken.

De fotohoesjes uit onze standaard collectie zijn vervaardigd uit kraftliner, een stevig soort karton met de welbekende kraftlook. Binnen de standaard collectie werken we met verschillende soorten opdrukken, waarbij dit design met de tekst ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ er één van is.

In de onderstaande video laat ik je precies de toegevoegde waarde van onze fotohoesjes zien.

Welke opties zijn er nog meer voor de fotomapjes?

Naast onze standaard lijn met daarop leuke voorgedrukte teksten is het ook mogelijk om een fotohoesje op maat te laten ontwerpen. Zo kan onze vormgeefster jullie trouwstijl helemaal integreren en zodoende een geweldig mooi passend fotomapje ontwerpen.
Denk je toch eens in.. Op jullie trouwfeest duikt iedereen de photobooth in en stoppen ze na afloop van hun fotosessie de fotostrip is een mapje met daarop jullie namen en trouwdatum. Meer informatie over gepersonaliseerde mapjes kan je hier vinden.

Voor bedrijven is het personaliseren van deze fotomapjes ook super interessant. Door middel van een fotomapje kan je als bedrijf eenvoudig een stukje reclame toevoegen aan de fotobeleving zonder dat mensen dat vervelend vinden. Wedden dat ze zo’n mapje rondom de foto juist heel handig vinden? Thuis gekomen kunnen ze dan ook in alle rust jullie te gekke aanbieding op de achterzijde van het fotomapje teruglezen.

 

Extra informatie

Gewicht10 g

Andere suggesties…