Photobooth Fotostrip envelopje | Dank jullie wel voor een te gekke dag

0.49

Het wordt wel eens omschreven als het leukste bedankje voor een bruiloft.

De fotostrip uit de photobooths! Om de uitstraling van dit bedankje nog luxer te maken, hebben we speciale kraftlook mapjes laten ontwerpen, met daarop leuke teksten.

Specificaties:

  • Dank jullie wel voor een te gekke dag
  • Gemaakt van Kraftliner papier 270 grams
  • Buitenmaten mapje 17,2 x 6,4 cm
  • Geschikt voor fotostrookje met afmeting 5,1 x 15,2 cm
  • Een echt cadeautje voor je gasten

1104 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Zijn jullie voor de aankleding van jullie fotobooth belevenis nog op zoek naar iets extra’s?
Met deze foto envelopjes tover je iedere foto uit de fotomachine om tot een waar bedankje.

Deze fotostrip envelop wordt veel gebruikt bij huwelijk, maar ook bij verjaardagen of huwelijksjubilea.

Onze foto envelopjes zijn speciaal voor Polaroidbelevenis en Fotobelevenis ontwikkeld en daarmee uniek op de markt. Goed om te weten is natuurlijk dat ze bij bijna alle fotobooth verhuurders van Nederland zijn te gebruiken omdat er overal met dezelfde papierformaten wordt gewerkt.
Door de handige inkeping in de mapjes kan je de fotostrip er eenvoudig inschuiven.

De fotohoesjes uit onze standaard collectie zijn vervaardigd uit kraftliner, een stevig soort karton met de welbekende kraftlook. Binnen de standaard collectie werken we met verschillende soorten opdrukken, waarbij dit design met de tekst ‘Dank jullie wel voor een te gekke dag’ er één van is.

In de onderstaande video laat ik je precies de toegevoegde waarde van onze fotohoesjes zien.

Welke opties zijn er nog meer voor de fotomapjes?

Ga je een fotobooth huren op je bruiloft, dan is het natuurlijk ook mogelijk om de fotohoesjes helemaal te laten personaliseren. Zo kan onze vormgeefster jullie trouwstijl helemaal integreren en zodoende een geweldig mooi passend fotomapje ontwerpen.
Denk je eens in.. Op jullie trouwfeest duikt iedereen de photobooth in en stoppen ze na afloop van hun fotosessie de fotostrip is een mapje met daarop jullie namen en trouwdatum. Meer informatie over gepersonaliseerde mapjes kan je hier vinden.

Voor bedrijven is het personaliseren van deze fotomapjes ook super interessant. Door middel van een fotomapje kan je als bedrijf eenvoudig een stukje reclame toevoegen aan de fotobeleving zonder dat mensen dat vervelend vinden. Wedden dat ze zo’n mapje rondom de foto juist heel handig vinden? Thuis gekomen kunnen ze dan ook in alle rust jullie te gekke aanbieding op de achterzijde van het fotomapje teruglezen.

 

Extra informatie

Gewicht10 g

Andere suggesties…