De 5 meest gestelde vragen

Krijg ik de polaroid camera op tijd geleverd?

Jazeker!! Mits je natuurlijk op tijd besteld. We vinden het heerlijk om geen stress over bezorging te ervaren en sturen de camera daarom altijd 4 dagen voor je inhuurdatum op. Je ontvangt de camera dan ruim voor aanvang zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. Je kan de camera dan ook rustig uitproberen, zodat je 800% zeker weet dat alles perfect werkt.

Wanneer moet ik de camera weer retourneren?

Huur je de camera op een vrijdag of zaterdag, dan vinden we het helemaal geen probleem als je de camera pas weer op maandag retour stuurt. We rekenen daar ook geen extra kosten voor door, omdat we helemaal begrijpen dat de dag na een feestje niet de beste retourdag is.

Kan ik ongebruikte polaroid film retourneren?

Ja dat kan! Wij vinden het zelf namelijk ook zonde als je met een berg polaroidfoto’s blijft zitten. Aan het retourneren zitten 2 voorwaarden:

  • De foto’s moeten nog in een gesloten verpakking zitten
  • We rekenen eenmalig 5 euro administratiekosten door, deze kosten worden in de creditnota verrekend

Waarom huren bij Fotobelevenis?

Ervaar het en gij zult het begrijpen waarom we van onze klanten een 9,6 als review cijfer hebben gekregen.

Zonder dollen, foto entertainment is onze passie en werken vanuit passie betekent werken voor je klanten. Jouw belevenis staat centraal bij ons en we doen er alles voor om die helemaal geweldig te maken.

Maken jullie ook custom foto props?

Vroeger deden we dit wel, maar vanuit kostenoverweging zijn we hier in 2015 mee gestopt. Custom props leveren we uitsluitend aan klanten die ook een fotobelevenis bij ons boeken.

Verkopen jullie ook foto mapjes voor de Instax Wide?

Ja dat doen we! Het is voor bedrijven een ongekend goede manier om hun marketing boodschap mee te geven op de polaroidfoto. De fotomapjes zijn helemaal naar wens te bedrukken. Voor bruidsparen verkopen we leuke kraftlook fotomapjes met schitterende opdruk.

Item added to cart.
0 items - 0.00